Tuesday, September 16, 2014

Doris Jones SSKM cabar PDRM?
Difahamkan berikut adalah update terbaru Dois Jones. Katanya dia tidak melarikan diri ke Britain, tetapi bekerja. Sudah 20 tahun dia bertugas di London katanya..

Mengapa tidak balik ke sahaja Malaysia untuk disoal-siasat jika berani? Update bukan main hebat bagai.. bekerja dengan Hakim bertauliah dari Australia.

Gambar di bawah dipetik daripada laman FBnya. Apa maksudnya Negara-negara Tanpa Negeri yang dinamakan Nations Without States? Nampak seperti agenda untuk tubuhkan negara baru melalui gerakan pemisah dengan dibantu orang asing.

Kini setelah Anwar dan Ambiga gagal mencetuskan perpecahan kalangan rakyat, Doris Jones pula tiba-tiba muncul dengan kontroversi baru. Seolah-olah ada pengganti untuk satu agenda - hancurkan Malaysia.

Apakah alasan kerajaan untuk menghalang gerakan-gerakan seperti ini daripada terus bebas aktif di negara kita sekiranya Akta Hasutan 1948 dihapuskan?


 6 comments:

 1. POLIS tolong siasat di bawah akta hasutan artikel di bawah

  http://tukartiub.blogspot.com/2014/09/hari-malapetaka-untuk-sabah-dan-sarawak.html?

  ReplyDelete
 2. lucut saja kerakyatan orang mcm ni. Ini bukan warga Malaysia, dia tak mengaku Malaysia sebagai negara persekutuan termasuk Sabah Sarawak. Sama juga dia yang tak mengaku dirinya sebagai rakyat malaysia.

  ReplyDelete
 3. Ini aku syaki puak PENGGANAS PENDATANG PEMISAH KRISTIAN-pro ZIONIS!

  Sepatutnya SPRM siasat taukeh-taukeh balak Cina terutamanya syarikat Samling kat S'wak - yg. disyaki habis RAMPAS berlambak tanah kaum BUMIPUTERA Sarawak! Lepas tu, taukeh-taukeh balak ni disyaki habis RAMPAS tanah negeri tepi pantai kat MIRI!

  Bahkan BUMIPUTERA Melayu Miri tepi pantai - aku syak satu hari nanti, mahu dihalau semua; termasuk menggunakan geng Kongsi Gelap utk. membakar kpg-kpg. Islam/Melayu sebab Miri disyaki mahu dijadikan bandaraya utama Kristian oleh puak PENGGANAS pemisah Kristian-pro ZIONIS ini (tapi yg. herannya ATM hanya tangkap yg. Islam/Melayu dari Kesultanan Sulu), setelah Sabah-S’wak yg, amat kaya minyak-gas, disatukan dgn. pusat Mossad/Israel-CIA-MI6-Perisikan Jerman di S‘pura!

  Geng Kongsi Gelap KAPIRDAJAL DAPBANGKAI memang terlibat dlm. industri hartanah, yg. disyaki terlibat dlm. pembakaran berleluasa ke atas kpg-kpg Islam/Melayu, termasuk di Sabah-Sarawak, terutamanya TEPI LAUT - utk. MERAMPAS tanah/kpg termasuk menawarkan utk. membeli dr. mangsa yg. terdesak atau sekiranya tanah negeri, utk. MENGHALAU umat Islam/Melayu termasuk pelarian Islam, dr. tanah/kpg. tersebut! Lihat kebakaran berleluasa yg. juga MENCURIGAkan ini, di -http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20140703/dn_16/50-rumah-di-perkampungan-air-Kampung-Pondo-Pulau-Gaya-terbakar!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. Dan KURANG AJAQ betul - si puak PENGGANAS KRISTIAN pro-ZIONIS ni juga MENGUBAH kembali Bendera Sarawak BERLAMBANGkan SALIB KRISTIAN zaman PENJAJAH KANGKANG BABI BRITISH-ZIONIS Brooke!! Apa jadi dgn. KDN/PDRM?! Awatlah dibiaqkan mereka ni buat sesuka hati?! Lihat di - http://cetusankenyalang.blogspot.com/2014/09/sarawak-for-sarawakian-sambut-hari.html , SARAWAK FOR SARAWAKIAN SAMBUT HARI MALAYSIA DI HADAPAN PETRONAS DAN SHELL MIRI

  KETUA POLIS Miri mesti diPECAT kerana membiaqkan si puak PENGGANAS ni MENGHINA NEGARA ISLAM kita ini, Bendera Sarawak dan Sejarah Kemerdekaan- Hari Malaysia!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 5. Untuk lebih berkesan???!!!

  TUKAR NAJIB!!!

  ReplyDelete
 6. Doris jONES BUKAN TAK BERANI BALIK mALAYSIA,. bELIAU MNENYOAL MENGapa najib tak berani jumoa dia di London atau bawa dia ke makahamah di UK? Nah!!!

  ReplyDelete