Sunday, October 12, 2014

Bukti gambar Anwar tido - hasil konspirasi terancang UMNO!

Kehebatan berhujah ketum diwarisi oleh pencacai-pencacainya yang cuba tegakkan benang basah. 

Gambar ketum tidur dalam pembentangan Bajet 2015 rupa-rupanya edit. Entah macamana dia boleh buat asalisis yang tak mampu difikir oleh pemimikiran manusia biasa...

Ini buktinya, harap besok masuk front page Suara Keadilan



8 comments:

  1. This guy is a GENIUS!!!! I wish I had a FB account so that I can "LIKE" his page.

    ReplyDelete
  2. Analisis tahap dewa! CSI pun terduduk kagum gila babi.

    ReplyDelete
  3. Asrul Samad...memang kelakar giler!! Gambar original nwar yang diedit tu adalah paling kelakar.

    Kah kah kah kah kah.

    Asrul Samad...bunyi macam Asshole Samad.

    Memang joke dia tahap otak geliga. Kalau lebih ramai orang2 Melayu yang bijak macam mamat ni, selamat lah bangsa ku nanti. Orang2 cina redbin tak boleh challenge mamat ni punya intelligence.

    ReplyDelete
  4. Nuar juburi tu kan dewa, malaikat, anugerah tuhan...mana bolih buat salah dan dia juga maksum..tak reti nak berjubur, dijuburi dan menjuburi...Manusia yang tak berdosa...Eloklah kamu semua ikut Nuar ini yang kamu anggap sebagai NABI...Cuma satu satu doa aku...bilalah manusia yang bernama ANWAR IBRAHIM ini nak dipanah petir.

    ReplyDelete
  5. Megat Bentara AlamOctober 12, 2014 at 5:13 PM

    Hj hadi mmg x nampak kelibat masa tu.
    Ulasan : "Saya mendengar dan menekuni pembentangan Bajet 2015 oleh Menteri Kewangan Pertama yang juga YAB Perdana Menteri Malaysia pada hari Jumaat 10 Oktober 2014"

    Soalan: Mendengar depan TV atau mendengar sendiri di parlimen? Yang nampak hanya papan tanda nama Marang sahaja (?)

    ReplyDelete
  6. Bodoh gila. Sampai ke situ pula analisa mamat asshole ni. Anwar tu hebat sangat ka? Dah kena diperbodohkan oleh Rafizi dalam langkah Kajang pun, masih rasa anwar ni "Anugerah Tuhan" ke?
    Anwar sendiri dah tak seconfident si MACAI terencat akal ni.

    ReplyDelete
  7. 6 tahun jadi punaisihat ekonomi slgor sepatutnya dpt gaji rm72.00 jer....
    Tapi nilai tersembunyi adalah rm15juta bersamaan hampir rm210ribu sbln....
    Mak oi....MEMANG muka penipu pukimak ketum nie....
    Syukur aku bukan di kalangan macai ketum yg masih dok tadah mulut dikencingnya.....

    ReplyDelete