Monday, November 17, 2014

Tiada ayat sesuai untuk gambarkan perbuatan TERKUTUK Red Bean Army ini..


Gambar DS Najib diubah menjadi sami hindu. Admin FB 'Bolehland' sungguh berani sehingga mengeluarkan posting seperti ini.

Harap ada pihak ambil tindakan terhadap satu fb wallpage milik Red Bean Army..  Tidak sabar rasanya hendak melihat wajah sebenar pemilik fb 'bolehland' tersebut.

Wall mereka penuh dengan posting-posting anti-Islam dan bahasanya pula sarat dengan sentimen perkauman.

Rasanya tidak ada bangsa lain lagi yang boleh digambarkan siapa mereka. Rujuk link di bawah, anda tentu akan faham apa yang penulis maksudkan..

https://www.facebook.com/bolehland.malaysia

Lihat bagaimana RBA juga gunakan akaun fb dengan nama rekaan 'Farouk Ismail' kononnya berbangsa melayu untuk menghina agama hindu bertujuan untuk melaga-lagakan kaum India dan Melayu..

Cuba teliti... beginikah pertuturan orang melayu?

Malangnya, ada pihak yang terasa dan menyalahkan kaum melayu serta orang Islam berikutan provokasi yang dibuat dengan sangat biadap seperti ini. Apakah begitu bodoh orang melayu beragama Islam sehingga tergamak melakukan perkara seperti ini?


Kemudian satu lagi mereka guna nama Surren Neru kononnya seorang berbangsa India.. Adakah begini juga pertuturan melayu kaum India? Penulis harap pembaca dapat bezakan,. 

Perkara begini banyak dilakukan terhadap rakyat Sarawak, mereka gunakan nama melayu kononnya orang Semenanjung menghina kaum pribumi di Sarawak.  Tujuannya, untuk melaga-lagakan kaum bumiputera Sarawak dan melayu di Semenanjung. Inilah cara mereka berpolitik...

Semoga Allah membalas perbuatan mereka. Kepada Allah kita berserah, kepada Dialah juga kita memohon perlindungan.
  

3 comments:

 1. tangkap & masuk penjara aja BOLEH Land ..tengok alvin , rejimen anarki..betapa kecil csahaja mereka..banyak Cina2 yg hina polis dlm facebook sekarang dah diam..kena bayar denda & masok penjara..

  Perbuatan BODOH tu dah terbukti SALAH & Mengacau Majoriti rakyat..

  Apa LAGI TAKKAN BENGAP Sangat Takut BERTINDAK..
  Telor takdak??

  ReplyDelete
 2. KDN mahupun PDRM buat apa?! Takkanlah tak dak INTELLIGENCE yg. CANGGIH - yg. boleh MENYIASAT dan MENANGKAP segera PENGGANAS Red BeanBANGKAI ejen Barat-Zionis-KEPARAT ni - sampaikan mereka boleh asyik MENYAMAQ sbg. Islam/Melayu juga?!

  Sepatutnya kita kena ada "Tribal/Indigenous Police/AG" (ini HAK bangsa BUMIPUTERA) dan "Islamic Police/AG" (lain dari Polis Syariah tetapi polis khas berkaitan sebarang aduan oleh umat Islam kerana Islam adalah AGAMA PERSEKUTUAN/NEGGARA yg. sepatutnya diLINDUNGI dgn. amat KETAT mengikut undg-undg Perlembagaan)- tengoklah kat US pun ada "Tribal Police" khas utk. BANGSA Bumiputera Native Americans.

  Ini ialah kerana kaum Bumiputera mahupun umat Islam/Melayu tak ada perkhidmatan polis yang spesifik, yang memahami Islam serta HAK/IDENTITI umatnya serta HAK/IDENTITI kaum Bumiputera.

  Apalagi bila aduan-aduan berkaitan PENGHINAAN/GERTAKAN ke atas Islam/umatnya serta Bumiputera - di mana aduan-aduan banyak dikendalikan Polis Bukan Islam/Bukan Bumiputera terutamnya di peringkat atasan - yg. samada tak paham (cakap Melayu pun kdg-kdg lansung tak fasih), atau tak suka (apalagi kalau dari puak MUSUH - Islam/umatnya serta HAK BUMIPUTERA, dari puak DAPBANGKAI/PKRSODOM) atau TAK PEDULI!

  Aku syak kalau kaum Pendatang termasuk omputih, tak tahu cakap Bahasa Melayu, atau polis yg. tak paham budaya Pendatang ni, tentu akan dpt. minta polis yg. boleh bercakap bahasa atau paham budayanya - tapi kenapa kaum Bumiputera termasuk Bumiputera Melayu mahupun umat Islam yg. MAJORITI; diDISKRIMINASI utk. mendapat layanan serupa?!

  Bahkan sekrg. polis nak dipastikan semua tahu bahasa INGGERIS - sedgkan kaum pendatang, yg. bahasa Melayu/Kebangsaan pun tak fasih, tak pula kisah bahkan sudah diberi kelonggaran utk. jadi Polis - heran betul aku! Jadi, anak-anak muda terutamanya BUMIPUTERA yg. tak fasih Bahasa Inggeris akan diDISKRIMINASI utk. jadi polis?! Ini TANAH MELAYU atau TANAH INGGERIS?!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 3. Ini cara komunis bila menentang pihak lain guna propaganda. Banyak persamaan RBA dengan Komunis. Cara kekejaman mereka, cara mereka menutup mulut orang, cara mereka mengaibkan orang, cara mereka menyerang orang. Saya rasa tidak ada bezanya dengan Mao Zedong.

  ReplyDelete