Tuesday, March 11, 2014

Gempar - Kehilangan MH370 sudah diramal tahun 2013


Sesungguhnya video ini menguatkan lagi teori konspirasi yang telah dirancangkan CIA melalui lidahnya iaitu CNN bagi merosakkan negara dan akidah Islam.

Rakaman oleh seorang Nabi Palsu (Prophet T.B Joshua), khususnya penganut setia Kristian sangat pasti tidak ada nabi lagi yang lebih agung daripada Jesus Kristus mereka.

Sebaliknya media Barat mempersendakan hal-hal berkaitan agama hatta merosakkan akidah umat tak kira Islam mahupun Kristian dengan mengada-adakan kuasa ramalan seperti ini. Maka ramailah yang terpengaruh pasti menurut semua kata-kata mereka..

Rakaman telah dibuat pada 28 Julai 2013, menyebut perkara yang akan berlaku kepada sebuah negara di Asia berkait rapat dengan kehilangan pesawat Boeing 777-200, MH370 milik MAS sekarang. Sama-samalah kita renungi dan berdoa agar kita tidak tertipu dengan fitnah dan helah mereka..
1 comment:

 1. YA ALLAH, sekrg. si KAPIR DAJAL Barat-ZIONIS nak MELAGAkan umat Islam pula, kononnya Iran mungkin terlibat ("killing THREE birds with one stone" - Malaysia, China dan Iran!)! Lihat EVANGELIS Star di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/03/10/missing-mh37o-tickets-booked-in-pattaya/ , Missing MH370: Iranian "Mr Ali" bought impostors' tickets in Pattaya, Monday March 10, 2014 (tapi muka si Yahudi Zionis pun ramai mcm. org. Persia/Arab, sebab itu senang menyamar jadi pengganas al-Qaeda atau pengganas pemberontak Iran contohnya)

  Puak Syiah yang aktif di Malaysia dan mana-mana negara Islam yang Sunni atau Syiah, yang menghasut umat Islam untuk berbunuh sesama sendiri, dipercayai di didalangi PENGGANAS al-Qaeda dan juga pengganas pemberontak 'Iran' dari Mujahideen-e-Khalq (MEK), yang sebenarnya semua diTAJA oleh Barat-Israel sendiri untuk menjatuhkan kerajaan Islam termasuk K’jaan Iran.

  Bahkan CIA-MI6-Mossad bersama MEK ini, ini juga terlibat dalam sindiket dadah global, seperti yang ditaja mereka di Afghanistan, Mexico dan Latin Amerika (dan juga disyaki di Malaysia/Asia), untuk menghancurkan moral jenerasi muda dan meningkatkan jenayah akibat penggunaan dadah untuk menghuru-harakan negara, di Dunia Islam dan Dunia Ketiga, yang kaya minyak-gas.

  Sebab itu fahaman Syiah mesti dihalang dari merebak di M'sia/Indonesia; mahupun di mana-mana negara Islam yang berasaskan Sunnah wal Jamaah, juga sbg strategi PENGHALANG. Sila lihat di:

  1. http://www.policymic.com/articles/6587/u-s-funded-iran-terrorist-group-says-shocking-report, U.S. Funded Iran Terrorist Group, Says Shocking Report, Michael Luciano;

  2. http://thehill.com/blogs/global-affairs/middle-east-north-africa/292771-iranian-opposition-to-open-washington-office, Iran’s MEK to open Washington office, By Julian Pecquet, 04/09/13; dan

  3. http://www.intrepidreport.com/archives/968, Zeta gang connected to U.S. Special Forces/Mossad, By Wayne Madsen, March 10, 2011.

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete