Sunday, January 10, 2016

SWP dedah usaha penggabungan dengan DAP di Sarawak temui kegagalanSIBU: Parti Pekerja Sarawak (SWP) semalam mendedah  mengenai penggabungan mereka bersama  Parti Tindakan Demokratik (DAP) bagi menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN)  akan datang telah gagal.

Setiausaha Agung SWP Munan Laja berkata, parti akan terus meletak calon mereka sendiri pada PRN yang bakal diadakan pada masa terdekat.

Dalam pengumuman itu dibuat menerusi kenyataan akhbar semalam, Munan bagaimanapun tidak memberikan sebab perancangan penggabungan dengan DAP menemui jalan buntu tetapi beliau berharap kedua-dua pihak masih mempunyai peluang bekerjasama.

Beliau berkata, SWP akan bertanding di kedua-dua kawasan bandar dan luar bandar.

“Ahli-ahli SWP telah pun turun padang sejak dua bulan ini. Kami semua sudah bersedia menghadapi PRN,” katanya lagi.

Munan bagaimanapun masih belum mengumum jumlah kerusi yang akan ditandingi SWP tetapi beliau menjamin bahawa mereka bertanding dengan logo parti mereka sendiri.

Sementara itu, beliau menggesa rakyat Sarawak untuk menjadi ahli parti sambil berkata, SWP sebuah parti cukup besar untuk rakyat Sarawak.

Beliau turut mengalu-alukan individu yang gagal dalam perjuangan politik mereka untuk menyertai SWP dan turut meminta calon berpotensi PRN yang ditolak sebelum ini supaya menyertai SWP

“Siapa tahu, SWP mungkin mempunyai tempat untuk anda berjaya, bersama kami,” tambahnya lagi - Borneopost

2 comments:

 1. Heran betul aku! Mana SPRM & PDRM, bah. ANTI TERORISMA - Tolong SIASAT dakwaan amat SERIUS ni; PENGGANAS KRISTIAN ZIONIS DAPBANGKAI BABI takkan boleh dibiaqkan bermaharajalela sewenangnya - sampai ISrael mahu menjadikan P. Dickson sbg. MARKAS depa! Aku juga syak P. Pinang dan Miri di Sarawak, juga diidamkan rejim PENGGANAS ZIONIS BANGKAI BABI ni (apalagi Miri besempadan dgn. BRUNEI, sebuah NEGARA ISLAM yg. KUAT dan KAYA RAYA - bahkan HUTAN SIMPANAN TROPIKA (National Park) di Brunei, antara yg. terindah di dunia, tidak pernah dibalak kerana masih kaya dgn. minyak)!

  Lihat kes disyaki JENAYAH RASUAH dan TERORISMA amat JIJIK oleh PENGGANAS DAPBANGKAI BABI yg. mendapat DANA dari rejim PENGGANAS ISrael! Lihat di -http://novandri.blogspot.com/2015/12/mengejutkan-kaitan-di-antara-dap-israel.html , MENGEJUTKAN ! KAITAN DI ANTARA DAP & ISRAEL !, December 29, 2015:

  ....dakwaan dibuat oleh bekas Pegawai Khas Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng iaitu Mohamed Razali Abd Rahman, yang tersebar dalam media sejak 4 tahun lalu.....3. DAP ditawarkan dana PRU-13 sebanyak AS$300 juta oleh Israel, dan Mohamed Razali juga mendakwa sebuah pangkalan tentera Israel baru akan dibina di Port Dickson sebagai balasan jika DAP berjaya menawan Putrajaya....

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 2. Utk. tahu apa makna fahaman amat bahaya PENGGANAS Kristian ZIONIS ini yg. memang MENSASARkan Umat Islam/Dunia Islam serta penganut Katolik/Dunia Katolik untuk diBENCI dan diHAPUSkan, sila baca di - http://mycatbirdseat.com/2012/08/grace-halsell-courageous-truthseeker-and-de-bunker-of-christian-zionist-doctrine/, Grace Halsell: courageous truthseeker and de-bunker of, Christian Zionist doctrine, By Stuart Littlewood Aug 13, 2012; di - http://www.rense.com/general43/amra.htm , Armageddon - Zionism's Diabolical Goal; By Grace Halsell
  dan di - http://www.informationclearinghouse.info/article35747.htm , Christian Zionism: The Heresy that Undermines Middle East Peace: Christian Zionism is the largest, most controversial and most destructive lobby within Christianity. It bears primary responsibility for perpetuating tensions in the Middle East, justifying Israel’s apartheid colonialist agenda and for undermining the peace process between Israel and the Palestinians, By Rev Dr Stephen Sizer!

  Utk. tahu perbezaan antara agama Yahudi dan agama puak SYAITAN, Zionisma, sila lihat - http://www.nkusa.org/AboutUs/Zionism/judaism_isnot_zionism.cfm , Judaism And Zionism Are Not The Same Thing ! Dan juga buka Youtube dan lihat video-video ini di "How Israel Treats Anti-Zionist Jews + Kit Kirja" dan di -
  "Real Jews exposing 'Israel' as the Illuminati Satanic most Evil State ! + Tiretheos peneTRUTH"!

  Agama-agama Islam dan Katolik amat dibenci puak Syaitan Zionis ni kerana ANTI-individualisma maksima (absolute individualism - yang menggalakkan ketamakan/keangkuhan maksima), anti-homoseksualiti, anti-"incest" (hubungan seks sesama ahli keluarga), anti-Kanibalisma, anti-Bestialiti (perogolan BINATANG), anti-seks bebas, anti-pornografi, anti-dadah dan anti pengguguran anak terutamanya!

  Puak Syaitan Zionis (juga menguasai Illumnati/Freemason) ini juga disyaki mengamalkan Kanibalisma– sebab itu puak SYAITAN ni GILA perang berterusan utk. mendpt. dgn. mudah, mangsa-mangsa terutamanya bayi/kanak-kanak dan anak muda untuk darah (“young blood”) serta pelbagai organ – yg. sentiasa diperlukan depa untuk “Vampirism“ (meminum darah muda) dan kajian “stem cell research” . Termasuk untuk awet muda dan menyembohkan penyakit kronik [kerana depa percaya jasad depa perlu dalam keadaan baik untuk “hidup semula” dan untuk selamanya (“immortality”)], serta untuk dikorbankan dalam upacara pemujaan JIJIK depa kepada Iblis/Syaitan (Lucifer/Satan – dlm. agama Kristian) - agar Iblis ini akan berkuasa di 'Satu Dunia Baru' (NWO)nya!

  Nek Tempoyak

  ReplyDelete